Koska alan kongressien, kokousten ja koulutusten toteutumistilanne on vielä hyvin epävarma, tulee apuraha-anomukset tehdä uusiksi. Jos olet hakenut vuonna 2020 apurahaa, tämä hakemus ei valitettavasti käy. Tee uusi apuraha-hakemus, kun alan koulutuksen, kokouksen tai kongressin järjestyminen on varmistunut.

###################################################################

Suomen Tehohoitoyhdistys myöntää jäsenilleen tutkimusapurahoja tukeakseen tehohoitoa edistävää tutkimustyötä. Yhdistys tukee myös jäsentensä jatkokoulutusta myöntämällä matka-apurahoja tehohoitoon liittyviin kongresseihin osallistumista varten. Tehohoitoon liittyvän, hyväksytyn ja jo painetun väitöskirjan johdosta voi STHY:ltä anoa 500 euron kannustusapurahaa.

Apurahaa haetaan sähköisellä hakemuksella, joka lähetetään liitteineen ja sähköisesti allekirjoitettuna yhdistyksen toimistonhoitajalle. Apurahaohjesäännöt ja hakemuksen löydät sivun oikeasta reunasta.

Apurahojen myöntämisestä päätetään kaksi kertaa vuodessa. Anomusten tulee olla perillä yhdistyksen toimistossa 1.3. tai 1.10. mennessä.

Matka-apurahat ja matkalaskut on laskutettava 3 kk kuluessa tilaisuuden jälkeen. Lue lisää toimiston sivulta laskutusohjeista.