Tehohoitolehti on Suomen tehohoitoyhdistyksen jäsenlehti joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Vuosi 2017 on Tehohoitolehden ilmestymisen 35. vuosikerta. Lehden levikki on 1300 kpl.

Lehti jaetaan ilmaispainoksena STHY:n jäsenille sekä ammatti- ja lääketieteellisiin kirjastoihin. Lehti julkaisee teho-hoitoon liittyviä artikkeleita, tutkimusraportteja, tapausselostuksia, mielipiteitä ja kirjeitä. Lisäksi lehdessä julkaistaan matkakertomuksia, väitöskirjakatsauksia, teho-osastojen esittelyjä sekä Transplantaatiotoimiston ja Veripalvelun tuottamia artikkeleita ja tilastoja.

Yhteydenotot Tehohoitolehden kirjoitusten ja ilmoituksien suhteen lehden päätoimittajaan Keijo Leivoon. Mediakortti on myös saatavilla päätoimittajalta.

Tehohoitolehden sähköiset versiot ovat STHY:n jäsenten luettavissa PDF-muodossa yhdistyksen verkkosivujen jäsenalueella.                           Nauti edusta ja liity jäseneksi nyt!