Näyttelytilaa Tehohoitopäiville

Tehohoitopäivät on Suomen Tehohoitoyhdistyksen kaksi kertaa vuodessa järjestettävä koulutustilaisuus. Kaksipäiväiseen tapahtumaan osallistuu noin 200 – 400 tehohoitoalan ammattilaista. Tehohoitopäivien yhteydessä järjestettävään näyttelyyn on mahdollista ostaa näyttelytilaa.

Suomen Tehohoitoyhdistyksen syksyn Tehohoitopäiviä vietetään 26.-27.10.2023 Messukeskuksessa Helsingissä!

Olette lämpimästi tervetulleita näytteilleasettajaksi tapahtumaan. Näytteilleasettajilla on aina ollut merkittävä rooli Tehohoitopäivien onnistumisessa niin taloudellisessa mielessä kuin myös osana tärkeää ohjelmakokonaisuutta. Tulettehan mukaan!

Syksyllä Messukeskuksessa kuullaan toinen toistaan mielenkiintoisempia luentoja, verkostoidutaan, tutustutaan näytteilleasettajien tuotteisiin sekä vieraillaan HUSin uuden Siltasairaalan teho-osastolla Meilahdessa. Verkostoitumistilaisuus 26.10.2023 huipentuu yhdessä oloon maukkaan illallisen ja iltaohjelman siivittämänä.

Näyttelytilat

Messukeskuksessa näyttelytiloina ovat luentosalin ja ruokailu- ja kahvitilojen välittömässä läheisyydessä olevat tilat 101 CD (yhtenäinen alue, 144 m2) sekä siiven suuri aulatila. Katsothan tilat oikeasta reunasta löytyvästä kartasta.

Tutustu ohjelmaan täältä: https://sthy.fi/sthy-koulutus/syksyn-tehohoitopaivat/

Ilmoittaudu näyttelyyn 2.10.2023 mennessä (Forms) täältä: https://forms.office.com/r/CWSQDpSTvC

Näyttelyhinnasto

Näyttelyneliön hinta on 350 €/m2 (alv 0 %).
Minimi näyttelyvaraus on 2 m2.
(STHY pidättää oikeuden näyttelyneliöiden määrään.)

Huom! Varatun neliöhinnan lisäksi tulee joko 50 euron tai 100 euron pakettimaksu tilatuista kalusteista riippuen. Pakettimaksu laskutetaan tänä vuonna johtuen Messukeskuksen kalustevuokra- ym. maksuista. Mikäli näytteilleasettaja tuo kaikki kalusteet mukanaan, lisäpakettihintaa ei laskuteta kalusteiden osalta. Pakettivaihtoehdot löytyvät Forms-ilmoittautumiskaavakkeesta.

Lisätietoja / Messukeskus

Näyttelyvastaavana Messukeskuksessa toimii Riikka Heiskala. Hänen kauttaan voi tilata näyttötauluja ja muuta lisänäyttelyrekvisiittaa. Mikäli Forms-ilmoittautumiskaavakkeen kalustepakettien pöydät ja tuolit eivät riitä, tulee lisäkalusteet tilata Riikka Heiskalan kautta. Löydät Messukeskuksen tarkemman palvelukuvaston sivun oikeasta reunasta.

Yhteystiedot:

Riikka Heiskala

Projektipäällikkö / Tapahtumat, kokoukset ja kongressit

040 483 8649, riikka.heiskala@messukeskus.com

Helsingin Messukeskus, PL 21 (Messuaukio 1), 00521 Helsinki

Tutustuthan myös oikealta löytyvään rakennustiedotteeseen.

Lounas

(14 e) tarjoillaan näytteilleasettajille Fair Buffet by Pihka -ravintolassa omakustannehintaan. Lounasaika klo 10.30-14.00. Lounas maksetaan ko. ravintolassa suoraan kassaan.

Kahvit

Aamu- ja iltapäiväkahvit lisukkeineen ovat maksuttomia näytteilleasettajille. Molempien päivien aikana tarjoillaan myös pystykahvit näyttelyalueella.

Verkostoitumistilaisuus / illallinen 26.10.2023 alkaen klo 19.30

Valo ja Säde -tilat, Messukeskus.
Lipun hinta 80 € / henkilö.

Majoituskiintiö

Tutustutha majoituskiintiötietoihin alla olevan linkin kautta: https://sthy.fi/sthy-koulutus/syksyn-tehohoitopaivat/

Näyttelyyn ilmoittautuneet yhteistyökumppanit saavat viimeistään lokakuun toisella viikolla näyttelykartan paikkatietoineen sekä lisäinfoa näyttelyyn liittyen.

Otathan yhteyttä, mikäli Sinulla on kysyttävää!

Tervetuloa!
Yhteydenotot näyttelyjärjestelyiden suhteen näyttelypäällikköihin Krista Kokkiin ja Jyri Usvarantaan.

nayttelypaallikot@sthy.fi

050 325 1488

___________________________________