Näyttelytilaa Tehohoitopäiville

Tehohoitopäivät on Suomen Tehohoitoyhdistyksen kaksi kertaa vuodessa järjestettävä koulutustilaisuus. Kaksipäiväiseen tapahtumaan osallistuu noin 200 – 400 tehohoitoalan ammattilaista. Tehohoitopäivien yhteydessä järjestettävään näyttelyyn on mahdollista ostaa näyttelytilaa.

Yhteydenotot näyttelyjärjestelyiden suhteen näyttelypäällikköihin Krista Kokkiin ja Jyri Usvarantaan.

Mainoksia Tehohoitolehteen

Tehohoitolehti on Suomen tehohoitoyhdistyksen jäsenlehti joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Vuosi 2022 on Tehohoitolehden ilmestymisen 40. vuosikerta. Lehden levikki on 1300 kpl.

Lehti jaetaan ilmaispainoksena STHY:n lääkäri- ja hoitajajäsenille sekä ammatti- ja lääketieteellisiin kirjastoihin. Lehti julkaisee teho-hoitoon liittyviä artikkeleita, tutkimusraportteja, tapausselostuksia, mielipiteitä ja kirjeitä. Lisäksi lehdessä julkaistaan matkakertomuksia, väitöskirjakatsauksia, teho-osastojen esittelyjä sekä Transplantaatiotoimiston ja Veripalvelun tuottamia artikkeleita ja tilastoja.

Paperisen lehden mainosten lisäksi voitte hyödyntää digitaalisen lehden sivuston mainostilaa.

Yhteydenotot Tehohoitolehden kirjoitusten, ilmoituksien ja mainosten suhteen lehden päätoimittajaan Patricia G. Bertényihin. Mediakortti on myös saatavilla päätoimittajalta.