Näyttelytilaa Tehohoitopäiville

Tehohoitopäivät on Suomen Tehohoitoyhdistyksen kaksi kertaa vuodessa järjestettävä koulutustilaisuus. Kaksipäiväiseen tapahtumaan osallistuu noin 200 – 400 tehohoitoalan ammattilaista. Tehohoitopäivien yhteydessä järjestettävään näyttelyyn on mahdollista ostaa näyttelytilaa.

Olette lämpimästi tervetulleita näytteilleasettajaksi tapahtumiimme. Näytteilleasettajilla on aina ollut merkittävä rooli Tehohoitopäivien onnistumisessa niin taloudellisessa mielessä kuin osana tärkeää ohjelmakokonaisuutta. Lisäksi päivillä on mahdollisuus tavata tehohoitolääkäreitä ja -hoitajia, verkostoitua alan toimijoiden kesken ja kuulla uusinta tietoa tehohoidon alalta. Tulettehan mukaan!

Lahden Sibeliustalossa Tehohoitopäivät 16.-17.4.2024

Tehohoitopäivien tapahtumasivuun sekä ohjelmaan voit tutustua tarkemmin tästä.

Tietoa näytteilleasettajille

Sibeliustalon peruskalusteet kuuluvat näyttelypaikkamaksuun 350 e / m2 (minimivaraus 2 m2). Pöytä on kokoa 125x70cm, mukaan tulevat perustuolit sekä sähkö. Pöytämäärä määräytyy tilatun näyttelyneliön mukaan. Erillisistä messukalusteista veloitetaan erikseen ja niistä voi sopia suoraan Mia Himasen (gsm 050 398 5809) kanssa ennakkoon. Sibeliustalon kautta tilattavia näyttelyrakentajia voi kysyä samasta numerosta.

Tutustuthan näyttelyä koskeviin ohjeistuksiin, kalusteisiin ja näyttelytilakarttaan.

Tarjoilut

Aamu- sekä iltapäiväkahvit lisukkeineen kuuluvat näyttelypaikkamaksuun. Lounas kuuluu näyttelypaikkamaksuun max 3 hengelle/ näyttelypaikka. Pystykahvit ovat tarjolla molempina päivinä näyttelyalueella. Iltatilaisuus maksaa 90 e / henkilö.

Sibeliustalon yhteyshenkilönä toimii:

Mia Himanen

Tapahtumakoordinaattori – Event Coordinator
KOKO Lahti Oy

Lahden Messut – Lahti Fair

Lahden Sibeliustalo – Lahti Sibelius Hall

Finlandia-klubi

Ankkurikatu 7

FI 15140 LAHTI

gsm + 358  50 398 5809

e-mail: mia.himanen@kokolahti.fi

Voit ilmoittautua näytteilleasettajaksi tästä:

Ilmoittaudu täältä näytteilleasettajaksi, Lahti 2024 

Näytteilleasettajat maksavat ainoastaan paikkamaksun, erillistä ilmoittautumismaksua osallistujana Tehohoitopäiville ei tarvitse maksaa. Näytteilleasettajat ovat tervetulleita kuuntelemaan myös luentoja!

Tervetuloa!
Yhteydenotot näyttelyjärjestelyiden suhteen näyttelypäällikköihin Krista Kokkiin ja Jyri Usvarantaan.

nayttelypaallikot@sthy.fi

050 325 1488

___________________________________