Näyttelytilaa Tehohoitopäiville

Tehohoitopäivät on Suomen Tehohoitoyhdistyksen kaksi kertaa vuodessa järjestettävä koulutustilaisuus. Kaksipäiväiseen tapahtumaan osallistuu noin 200 – 400 tehohoitoalan ammattilaista. Tehohoitopäivien yhteydessä järjestettävään näyttelyyn on mahdollista ostaa näyttelytilaa.

Olette lämpimästi tervetulleita näytteilleasettajaksi tapahtumiimme. Näytteilleasettajilla on aina ollut merkittävä rooli Tehohoitopäivien onnistumisessa niin taloudellisessa mielessä kuin osana tärkeää ohjelmakokonaisuutta. Lisäksi päivillä on mahdollisuus tavata tehohoitolääkäreitä ja -hoitajia, verkostoitua alan toimijoiden kesken ja kuulla uusinta tietoa tehohoidon alalta. Tulettehan mukaan!

 

Tehohoitopäivät Marina Congress Centerissä, Helsingissä 31.10-1.11.2024

 

Kutsu yhteistyökumppanuuteen,

Suomalainen tehohoito 60-vuotta! 
Suomalaista tehohoitoa juhlitaan 31.10.-1.11.2024 Suomen Tehohoitoyhdistyksen järjestämillä Tehohoitopäivillä  Marina Congress Centerissä Helsingissä!
Tervetuloa mukaan!
 
Tehohoitopäivät kokoavat jälleen yhteen noin 250 tehohoidon ammattilaista. Kutsumme näytteilleasettajiksi mukaan tehohoidon parissa työskentelevät laitevalmistajat sekä lääkeyritykset. Odotamme vähintään 35 näytteilleasettajaa Marina Congress Centeriin. Kuulostaa hyvälle, eikö vain? Tulettehan mukaan näytteilleasettajiksi tapaamaan Suomen tehohoitolääkäreitä ja -hoitajia sekä juhlimaan suomalaisen tehohoidon 60-vuotiasta taivalta!
 
Näyttelytilana on katutasossa oleva pääaula (katso liitteenä oleva kartta), joka on yhtenäistä tilaa. Samassa tilassa myös tarjoillaan kahvit ja lounaat sekä järjestetään iltapäivän cocktail-tilaisuus. 
 
Näyttelypassit
Tällä kertaa näyttelyalueelle on myynnissä myös erillisiä 50 euron hintaisia näyttelypasseja, jotka oikeuttavat ainoastaan näyttelyyn tutustumiseen ja aamukahviin lisukkeineen 31.10.2024 klo 8.00-12.00. 
 
Tehohoitopäivien ohjelmaan voi tutustua alla olevan linkin kautta
Tapahtumasivu (täydentyy kesän aikana): 
Tapahtumasivulta löytyvät myös pääohjelma sekä rinnakkaisohjelmat.
 
Näyttely

Marina Congress Centerin peruskalusteet kuuluvat näyttelypaikkamaksuun 350 e / m2 (minimivaraus Marina Congress Centerin sääntöjen mukaan on 4 m2). Pöytä on kokoa 140 x 70cm, pystypöytä halkaisijaltaan 60 cm, mukaan tulevat toiveen mukaan perustuolit tai baarituolit, sähköpihat  ja valkoiset pöytäliinat. Halutut kalusteet valitaan ilmoittautumisen yhteydessä Forms-kaavakkeesta. Erillisistä messutuotteista (screenit, ekstranopea nettiyhteys ym.) veloitetaan erikseen. Näitä kysymme myös Forms-ilmoittautumiskaavakkeessa. Marina Congress Centerin kautta tilattavia näyttelyrakentajia voi tiedustella Tuuli Joutjärveltä (yhteystiedot alla).

Tutustuthan näyttelyä koskeviin ohjeistuksiin ja näyttelytilakarttaan !

Tarjoilut näytteilleasettajille

Aamu- sekä iltapäiväkahvit lisukkeineen kuuluvat näyttelypaikkamaksuun kaikille edustajille.

Lounas kuuluu näyttelypaikkamaksuun max 3 edustajalle/ näyttelypaikka.

Pystykahvit ovat tarjolla molempina päivinä näyttelyalueella.

Iltatilaisuus maksaa 90 e / henkilö. Tilaisuus pidetään Marina Congress Centerissä 2. kerroksessa Fennia-salissa.

Tilaisuuteen ilmoittaudutaan Forms-ilmoittautumiskaavakkeen kautta.

Tarjoilut näyttelyosastolla näyttelyvieraille

Näyttelyosastojen tarjoiluja varten Marina Congress Center on luonut Lyyti-linkin. Scandic Oy:llä / Marina Congress Centerillä on yksinoikeus ravintolatoimintaan. Näytteilleasettajalla ei ole oikeutta tarjoilla osastollaan itse tuomiaan tuotteita lukuun ottamatta yrityksen omalla logolla varustettuja pikkumakeisia. Tilaa tarjoilut alla olevan linkin kautta, mikäli haluat ostaa tarjoiluja näyttelyvieraille Marina Congress Centerin kautta. Tilaus menee suoraan Marina Congress Centeriin  vastuuhenkilöille. Linkin takaa avautuu ohjeet ja tarjoilujen hinnasto. Myös luottokorttitietoja kysytään. Klikkaa tästä tilaamaan tarjoiluja:

https://www.lyyti.in/tehohoitopaivat2024Tarjoilutnäyttelyvieraille

Näyttelyn rakennus- ja purku

Näyttelyn rakennus 30.10.2024 klo 18.00-22.00.
Näyttelyn purku 1.11. 2024 klo 17.00-21.00.
Pääovet avautuvat klo 7.00 aamusta alkaen kokouspäivinä.
 

Marina Congress Centerin yhteyshenkilö:

Tuuli Joutjärvi

Tapahtumakoordinaattori 
Scandic Grand Marina, Marina Congress Center
 
Call +358 (0) 9 4272 2521
 

____________________

Ilmoittaudu Tehohoitopäiville näytteilleasettajaksi alla olevan Forms-linkin kautta viimeistään 15.9.2024!

Näytteilleasettajat maksavat ainoastaan näyttelypaikkamaksun, erillistä ilmoittautumismaksua osallistujana Tehohoitopäiville ei tarvitse maksaa. Näytteilleasettajat ovat tervetulleita kuuntelemaan luentoja.

Klikkaa tästä Forms-kaavakkeeseen. Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi täältä!

Tervetuloa!
 
Lisätiedot:

Krista Kokki ja Jyri Usvaranta

Näyttelypäälliköt

nayttelypaallikot@sthy.fi 

+358 503 251 488

www.sthy.fi

___________________________________

Scandic Grand Marina Congress Center