Hyvä Jäsen, hyvinvointialueiden muutosten mukana myös sähköpostit muuttuvat monessa organisaatiossa. Jos et ole vielä muuttanut sähköpostiosoitettasi, se kannattaa tehdä, jotta jäsenkirjeemme saavuttavat sinut. Muistathan kuitenkin pyrkiä käyttämään ensisijaisena sähköpostina jotain muuta kuin organisaation sähköpostia yhteystietona.

Pyri välttämään työsähköpostin käyttöä, sillä organisaatioiden, kuten sairaaloiden, tiukentuva tietoturva ja tehokkaat roskapostisuodattimet sekä karanteeniportit estävät yhdistyksen jäsenkirjeiden ja myös jäsenlaskujen perille pääsyn jäsenten sähköpostiin. Viestimme ja jäsenlaskut eivät välttämättä saavuta sinua työsähköpostitse. Lisäksi sairaanhoitopiirien/hyvinvointialueiden organisaatiot ohjeistavat, että työsähköpostia ei tulisi käyttää muuhun kuin työkäyttöön. 

Näin voit käydä muokkaamassa sähköpostiosoitteen tietoihisi: 

1. Kirjaudu sisään jäsenalueelle osoitteessa: www.sthy.fi (Kirjaudu-näppäin oikeassa yläreunassa) 

2. Syötä tunnuksesi ja salasana. Uuden salasanan saat palautettua ”Salasana hukassa?”-linkin kautta. 

3. Kirjautumisen jälkeen sivusto kysyy, haluatko siirtyä extranettiin (=jäsenalue) vai muokata tietojasi 

  • Valitse muokkaa henkilökohtaisia tietoja. 
  • Lisää omiin tietoihin sähköposti -kohtaan henkilökohtainen sähköposti (esim. gmail). Toissijaiseen sähköpostiin voit syöttää myös jonkun muun käytössäsi olevan sähköpostiosoitteen. Huomaa, että sähköposti on myös sisäänkirjautumistunnuksesi jäsenalueelle, joten muista se seuraavalla kirjautumiskerralla.

Jos sinulla on haasteita kirjautumisen, sähköpostin vaihtamisen kanssa, tai herää kysyttävää tai sinulla on muita jäsenyyteen liittyviä kysymyksiä, ota rohkeasti yhteys webmaster@sthy.fi, autan mielelläni.