Jos et ehtinyt osallistua SOS -Kuinka pelastan itseni? -webinaarin livelähetykseen tai haluat palata aiheisiin uudelleen, se on mahdollista, sillä webinaarista on saatavissa tallenne. Jäsenetuna tallenne on jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy STHYn  jäsensivuilta, jonne pääset oikealta ylhäältä kirjaudu sisään-painikkeesta. Lisäksi webinaarin tallennelinkki on lähetetty 29.10.2021 sähköpostilla webinaariin ilmoittautuneille. Katseluoikeuden lunastaneet sairaalat voivat jakaa tallennelinkkiä parhaiten katsomallaan tavalla esim. koronapandemian kanssa tiivistä yhteistyötä tehneille osastoille.

Jos et ole saanut tallennelinkkiä, ota yhteyttä webmaster@sthy.fi.

Tallenne on katsottavissa vuoden 2021 loppuun asti.

#############################################################

Ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostilla osallistumislinkki ke 20.10.2021. Jos et ole saanut linkkiä tai linkin toimivuudessa on haasteita, ota yhteyttä webmaster@sthy.fi.

Ilmoittautuminen webinaariin on päättynyt. Jos myöhästyit ilmoittautumisesta, ei hätää! Voit jälki-ilmoittautua ottamalla yhteyttä toimistoomme toimisto@sthy.fi. Ilmoita ystävällisesti viestissäsi, oletko yhdistyksen jäsen. Jälki-ilmoittautuminen on Suomen Tehohoitoyhdistyksen jäsenelle ilmainen. Yhdistykseen kuulumattoman osallistujan jälki-ilmoittautumisen hinta on 50 e.

##############################################################

Tervetuloa lämpimästi seuraamaan syksyn 2021 Tehohoitopäivää SOS –kuinka pelastan itseni? -webinaarissa  26.10.2021.

Ohjelma on nyt julkaistu! Aihealueissa käsitellään koronapandemian vaikutusta ja hoitoa Suomessa, resilienssiä sekä kokemuksia äärirajoilla toimimisesta.

Ilmoittautumaan webinaariin pääset sivustolla olevasta ilmoittaudu-linkistä. Ilmoittautuminen sulkeutuu 18.10.2021.  Täytä ilmoittautumiskaavake ja valitse maksuvaihtoehdoista sinulle sopivin. Maksuvaihtoehdot ovat:

  • STHYn jäsenelle ilmainen
  • Ei jäsen 40 e
  • Sairaalakohtainen maksu 500 e (Sairaalakohtaisissa maksuissa pyydämme huomioimaan, että HUS-alueella katseluoikeus on ostettavissa kiinteistökohtaisesti. Esimerkiksi Jorvin sairaala ja Meilahden tornisairaala maksaa kukin kiinteistökohtaisen osallistumismaksun.)

Ilmoittautumisen jälkeen saat osallistumisvahvistuksen valitsemaasi sähköpostiin sekä laskun pdf-muodossa. (Jos valitsen verkkolaskutuksen, saamasi pdf-lasku on aiheeton. Laskutamme osallistumisen verkkolaskutuksen kautta.)

Tärkeää on, että antamasi sähköpostiosoite on oikein. Lähetämme webinaariin osallistumislinkin sekä palautekyselyn ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Sairaala, joka maksaa sairaalakohtaisen katseluoikeuden saa webinaarin osallistumislinkin ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Linkin kautta webinaaria voi seurata esim. osastoilla, koulutustiloissa, auditoritiloissa tms, siten miten kokoontumisrajoitukset mahdollistavat. Webinaari myös tallennetaan ja tallenne on katsottavissa vuoden 2021 loppuun asti.

 

 

Tapahtuma-aika: 26.10.2021
Järjestäjä: Suomen Tehohoitoyhdistys