Ventilaattorikurssin 1. vaiheen ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostitse tieto kurssivalinnasta, jatko-ohjeet kurssin lopulliseen ilmoittautumiseen sekä infokirje kurssille valmistautumiseen. Myös heille, jotka eivät valitettavasti päässeet kurssille, on ilmoitettu sähköpostilla. Jos et ole saanut tietoa kurssivalinnasta, ota yhteyttä webmaster@sthy.fi.

####################################################################

Suosittu Ventilaattorikurssi järjestetään 12.-13.2.2024 Jorvin sairaalassa Espoossa!

Ilmoittautumisaika on 30.10.2023-3.12.2023 ja kurssille otetaan 30 henkilöä. Mikäli kurssille tulee enemmän ilmoittautuneita kuin osallistumispaikkoja on tarjolla, valitsevat kurssin järjestäjät osallistujat pyrkien maantieteelliseen ja ammatilliseen tasapainoon eri sairaaloiden välillä. Lisäksi kurssin järjestäjät saavat tietoa kurssin kysynnästä mahdollisten jatkokurssien suunnittelun pohjaksi.

Kurssille ilmoittautuminen on kaksivaiheinen:

  1. Täytä tällä sivulla sijaitseva Ilmoittautuminen, vaihe 1.-kaavake 30.10.2023-3.12.2023 välisenä aikana.
  2. Kurssivalinnasta ilmoitetaan 17.12.2023 mennessä. Saat sähköpostiisi viestin kurssille pääsystä. Sähköpostissa saat toimintaohjeen kurssin lopulliseen ilmoittautumiseen ja laskutustietoihin liittyen. Jos et tule valituksi kurssille, ilmoitamme myös siitä antamaasi s-postiosoitteeseen. Käytä mielellään henkilökohtaista sähköpostiosoitettasi, jotta sähköposti varmasti tavoittaa sinut. (Jos et ole saanut sähköpostia ilmoittautumiseen liittyen 17.12.2023 mennessä, ota yhteys webmaster@sthy.fi).

Kurssin hinta 560€ (alv 0%) ja se sisältää luennot, kahvit, lounaat sekä verkostoitumistilaisuuden.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat anestesiologian ja tehohoidon lääkärit, erikoistuvat lääkärit, ventilaattorihoitoon perehtyneet hoitajat, akuuttilääkärit, tehohoidossa työskentelevät tai muut tehohoidosta kiinnostuneet ammattilaiset. Kurssille haetaan koulutuspisteitä.

Lisätietoja kurssista antaa kurssin johtaja Ville Koskela (ville.koskela@pshyvinvointialue.fi)

Tapahtuma-aika: 12.–13.2.2024
Järjestäjä: STHY ry
Tapahtuma-paikka:
Jorvin sairaala, U2 koulutustilat