Suosittu Ventilaattorikurssi järjestetään 29.-30.11.2022 Jorvin sairaalan U2:lla. Ohjelma ja tarkemmat ilmoittautumisohjeet julkaistaan tällä sivulla.

Kurssille otetaan 30 henkilöä. Ilmoittautumisaika on 15.8.2022-31.8.2022. Mikäli kurssille tulee enemmän ilmoittautuneita kuin osallistumispaikkoja on tarjolla, valitsevat kurssin järjestäjät osallistujat, pyrkien maantieteelliseen ja ammatilliseen tasapainoon eri sairaaloiden välillä. Lisäksi vuoden 2021 kurssilta poisjäänti huomioidaan valinnassa. Ilmoittautumismenettelyllä kurssin järjestäjät saavat tietoa kurssin kysynnästä mahdollisten jatkokurssien suunnittelun pohjaksi. Kurssille valituille ilmoitetaan valinnasta.

Kurssille osallistumiseksi vaaditaan myös täysi rokotesuoja koronavirusta vastaan. Koronarokotuksen tehosteannos tulee olla otettuna 1 viikko ennen kurssin alkuajankohtaa tai koronavirusinfektio sairastettuna maksimissaan 6 kuukauden sisällä.

Kurssin hinta 550€ (alv 0%). Kurssin hinta sisältää luennot, kahvit, lounaat sekä verkostoitumistilaisuuden.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat anestesiologian ja tehohoidon lääkärit, erikoistuvat lääkärit, ventilaattorihoitoon perehtyneet hoitajat, akuuttilääkärit, tehohoidossa työskentelevät tai muut tehohoidosta kiinnostuneet. Kurssille haetaan koulutuspisteitä.

Jotta kurssi voidaan järjestää, tulee koronapandemiaan liittyvät kokoontumisrajoitusten olla purettu. Lopullinen päätös kurssin järjestämisestä tai peruuntumisesta voidaan siten tehdä vasta hyvin lähellä kurssin ajankohtaa. Tulethan kurssille vain terveenä.

Lisätietoja kurssista antaa LT Ville Jalkanen (ville.jalkanen@pshp.fi) tai dos Tero Varpula (tero.varpula@hus.fi)

Tapahtuma-aika: 29.–30.11.2022
Järjestäjä: Suomen Tehohoitoyhdistys
Tapahtuma-paikka:
Jorvin sairaala, U2:sen koulutustilat.