Kurssivalinnasta on lähetetty tieto 4.9.2022  sähköpostitse osallistujille sekä heille, jotka eivät tänä vuonna kurssille valitettavasti päässeet. Jos et ole saanut sähköpostia, ota yhteyttä webmaster@sthy.fi.

#################################################################

Suosittu Ventilaattorikurssi järjestetään 29.-30.11.2022 Jorvin sairaalan U2:lla!

Ilmoittautumisaika on 15.8.2022-31.8.2022 ja kurssille otetaan 30 henkilöä. Mikäli kurssille tulee enemmän ilmoittautuneita kuin osallistumispaikkoja on tarjolla, valitsevat kurssin järjestäjät osallistujat pyrkien maantieteelliseen ja ammatilliseen tasapainoon eri sairaaloiden välillä. Lisäksi vuoden 2021 kurssilta poisjäänti huomioidaan valinnassa. Ilmoittautumismenettelyllä kurssin järjestäjät saavat tietoa kurssin kysynnästä mahdollisten jatkokurssien suunnittelun pohjaksi.

Kurssille ilmoittautuminen on kaksivaiheinen:

1. Täytä tällä sivulla sijaitseva ” ilmoittautuminen”-kaavake 15.8.-31.8.2022 välisenä aikana.

2. Saat sähköpostiisi viestin kurssille pääsystä 2 viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Sähköpostissa saat toimintaohjeen kurssin lopulliseen ilmoittautumiseen liittyen. Jos et tule valituksi kurssille, ilmoitamme myös siitä antamaasi s-postiosoitteeseen. Käytä henkilökohtaista sähköpostiosoitettasi, jotta sähköposti varmasti tavoittaa sinut. (Jos et ole saanut sähköpostia ilmoittautumiseen liittyen, ota yhteys webmaster@sthy.fi.)

Kurssin hinta 550€ (alv 0%). Kurssin hinta sisältää luennot, kahvit, lounaat sekä verkostoitumistilaisuuden.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat anestesiologian ja tehohoidon lääkärit, erikoistuvat lääkärit, ventilaattorihoitoon perehtyneet hoitajat, akuuttilääkärit, tehohoidossa työskentelevät tai muut tehohoidosta kiinnostuneet. Kurssille haetaan koulutuspisteitä.

Lisätietoja kurssista antaa LT Ville Jalkanen (ville.jalkanen@pshp.fi) tai dos Tero Varpula (tero.varpula@hus.fi)

Tapahtuma-aika: 29.–30.11.2022
Järjestäjä: Suomen Tehohoitoyhdistys
Tapahtuma-paikka:
Jorvin sairaala, U2:sen koulutustilat.