Ventilaattorikurssille osallistuva, jos sinulla on kysyttävää kurssiin tai aikatauluihin liittyen, voit ottaa yhteyttä webmaster@sthy.fi tai toimisto@sthy.fi

Kiireellisissä tilanteissa puhelinnumeron löydät sivuston hallitus- välilehdeltä.

###################################################

Ilmoittautuminen päättynyt, kurssille päässeille ilmoitetaan valinnasta vkolla 35.

###################################################################

Ventilaattorikurssi 3.-4.11.2021 Jorvin U2:lla. 

Kurssille otetaan 30 henkilöä. Ilmoittautumisaika on 16.8.2021-29.8.2021. Mikäli kurssille tulee enemmän ilmoittautuneita kuin osallistumispaikkoja on tarjolla, valitsevat kurssin järjestäjät osallistujat pyrkien maantieteelliseen tasapainoon eri sairaaloiden välillä. Ilmoittautumismenettelyllä kurssin järjestäjät saavat myös tietoa kurssin kysynnästä mahdollisten jatkokurssien suunnittelun pohjaksi. Kurssille valituista ilmoitetaan valinnasta viikolla 35. Kurssille osallistumiseksi vaaditaan myös täysi rokotesuoja koronavirusta vastaan. Koronarokotuksen tehosteannos tulee olla otettuna 1 viikko ennen kurssin alkuajankohtaa tai koronavirusinfektio sairastettuna maksimissaan 6 kuukauden sisällä.

Kurssin hinta 550€ (alv 0%). Kurssin hinta sisältää luennot, kahvit, lounaat sekä kurssi-illallisen.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat anestesiologian ja tehohoidon lääkärit, erikoistuvat lääkärit, ventilaattorihoitoon perehtyneet hoitajat, akuuttilääkärit, tehohoidossa työskentelevät tai muut tehohoidosta kiinnostuneet. Kurssille haetaan koulutuspisteitä yliopistolta (HUS/TAYS).

Jotta kurssi voidaan järjestää, tulee koronapandemiaan liittyvät kokoontumisrajoitusten olla purettu. Lopullinen päätös kurssin järjestämisestä tai peruuntumisesta voidaan siten tehdä vasta hyvin lähellä kurssin ajankohtaa.

Lisätietoja kurssista antaa LT Ville Jalkanen (ville.jalkanen@pshp.fi) tai dos Tero Varpula (tero.varpula@hus.fi)

Tapahtuma-aika: 3.–4.11.2021
Järjestäjä: Suomen Tehohoitoyhdistys
Tapahtuma-paikka:
Jorvin sairaala, osasto U2/HUS