Kurssi on täynnä! Varapaikkoja voi kysellä osoitteesta toimisto@sthy.fi

###############

Ventilaattorikurssi syksyllä Jorvin U2:lla. 

Kohderyhmänä anestesiologian ja tehohoidon lääkärit, erikoistuvat lääkärit, ventilaattorihoitoon perehtyneet hoitajat, akuuttilääkärit, tehohoidossa työskentelevät tai muut tehohoidosta kiinnostuneet. Kurssille haetaan koulutuspisteitä HUS/TAYS.

Kurssin hinta: 500 €, alv 0%.

Osallistujamäärä korkeintaan 30. Ilmoittautuminen on avattu STHYn verkkosivustolla ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tiedustelut: LT Ville Jalkanen (ville.jalkanen@pshp.fi) tai Dos Tero Varpula (tero.varpula@hus.fi)

Kurssi järjestetään HYKS Jorvin sairaalassa (U2 koulutustilat), jonne on mahdollista saapua omalla autolla (maksullinen pysäköinti) tai Helsingin keskustasta kurssipäivien alussa ja lopussa järjestettävillä bussikuljetuksilla. Lounaat, kahvit ja iltatilaisuus (Copas y Tapas-ravintolassa) sisältyvät kurssin hintaan. Osallistujille on varattu majoituskiintiö hotellista F6 (1hh 155€/yö, 2hh 175€/yö). Majoitusvarauksista kukin osallistuja huolehtii itse. Varauksen voi tehdä tunnuksella ”ventilaattorikurssi 2018” sähköpostitse (sales@hotelf6.fi) tai puhelimitse (09-68999666).

Ventilaattorikurssin bussikuljetus lähtee Kiasman edestä, osoite Mannerheiminaukio 2. Bussi menee lähelle Jorvin sairaalan pääovea, joka sijaitsee sairaalan toisessa kerroksessa. Pääovelta lattialla sijaitseva punainenristi -merkintä ohjaa osastolle U2, jonka koulutustiloissa kurssi järjestetään.

Tässä reittiohje Helsingin rautatieasemalta Kiasman eteen:

Tapahtuma-aika: 20.–21.11.2018
Järjestäjä: Suomen Tehohoitoyhdistys